OnePlus, 150W hızlı şarj destekli powerbank geliştirdi!

OnePlus, SuperVOOC 150W Hızlı Şarj Destekli Powerbank’ini Tanıttı

OnePlus, yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 13T ile birlikte SuperVOOC 150W hızlı şarj destekli powerbank’ini duyurdu. Yüksek kapasiteli taşınabilir şarj cihazı, hem gücü hem de kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

OnePlus, 150W Hızlı Şarj Destekli Powerbank Tanıttı

20.000 mAh batarya kapasitesine sahip olan ürün, uzun süreli bir kullanım deneyimi sunmayı amaçlıyor. Yeni nesil powerbank, USB-A ve USB-C olmak üzere iki çıkış portuna sahip ve her iki port da 100W’a kadar güç çıkışı sağlayabiliyor.

Cihaz, entegre bir 100W USB-C kablo ile birlikte geliyor. SuperVOOC teknolojisini temel alan ürün, 100W + 50W kombinasyonu sunuyor ve PD 100W, PPS ve Quick Charge protokollerine uyumlu çalışıyor. Bu özellikler birçok kullanıcıyı kendine çekiyor.

TSMC, 1.4 nm Üretim Sürecini Duyurdu!

TSMC, yeni 1.4 nm üretim süreci için hazırlıklara başladı. Bu teknolojinin, performans açısından fark yaratması bekleniyor.

OnePlus, bu powerbank’in 2021 model MacBook Pro’yu sıfırdan yüzde 54 seviyesine sadece 30 dakikada çıkarabildiğini belirtiyor. Üstelik kendisi de yaklaşık 2 saat içinde tam kapasiteyle şarj olabiliyor.

Aşırı şarj ve deşarj koruması gibi güvenlik önlemleriyle donatılmış olan cihaz, uçaklarda güvenle kullanılabileceğini belirten özel bir sertifikaya da sahip. Ürünün üzerinde yer alan LED ekran ise, yalnızca pil seviyesini gösteriyor.

Powerbank’in fiyatı 48 dolar olarak açıklandı. Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Günlük hayatınızda bir powerbank kullanıyor musunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Related Posts

Susuzluğa karşı bir umut daha

Bilim insanları, dünyanın en acil sorunlarından biri olan temiz içme suyuna erişim için güç kaynağına ihtiyaç duymadan, havadaki nemden su toplayabilen özel bir atmosferik su hasadı cihazı geliştirdi. MIT Laboratuvarı’ndan mühendis Chang Liu’nun …

Tam 162 tanesi Dünya’ya teğet geçti: Bir gün çarpabilir mi?

NASA ve ESA’nın verilerine göre, son 1 yılda tam 162 asteroit Dünya’ya Ay’dan daha yakın mesafeden geçti. Uzaydan gelen bu yakın geçişler bilim insanlarını alarma geçirdi.

Stresin şifresi çözülüyor! Giyilebilir teknolojiler

Akıllı giyilebilir teknolojiler, mental sağlık izlemede çığır açıyor. Akıllı saatler, bileklikler ve biyosensörler, stres, anksiyete ve depresyon gibi ruhsal sağlık sorunlarını erken teşhis ederek kullanıcıların yaşam kalitesini artırdı. Bilimsel …

Windows’un 40 yıllık mavisi artık kapkara olacak

Microsoft, Windows işletim sisteminin neredeyse 40 yıldır simgesi hâline gelen “Mavi Ölüm Ekranı”nı (BSOD) siyah renkle değiştiriyor. Bu ekran, Windows’un bir nedenden dolayı çökmesinin ardından kullanıcıların karşısında çıkıyordu. Microsoft, bu yeni …

Telefondan ekran görüntüsünü sakın çekmeyin! Banka hesaplarınız tehlikede olabilir

Akıllı telefonlara girip tehlike saçan yeni ortaya çıktı. Özellikle galeriye sızan bu virüs ekran görüntüsü alınan kişisel bilgileri anında çalıyor.

Yapay zekayla gelen kişiselleştirilmiş eğitim devrimi

Eğitim dünyası, yapay zeka (YZ) teknolojilerinin sunduğu imkanlarla köklü bir dönüşümün eşiğinde. Öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına göre uyarlanmış öğrenme deneyimleri sunan kişiselleştirilmiş eğitim, YZ’nin rehberliğinde sınıf ortamlarını yeniden …